Cautare

504 de rezultate pentru "anunt deranjamente" (4.18 secunde)
Plus ca partidul s-a predat iar, trup si suflet, liderului de la Cotroceni, cu putin inainte ca acesta sa faca celebrul anunt "m-au invins securistii" si sa abandoneze politica, spre disperarea taranistilor.
Negociere cu un singur operator "Avand in vedere situatia prezentata mai sus ca fiind una de necesitate, se impune de urgenta organizarea procedurii de atribuire pe o perioada de un an a contractului de delegare a gestiunii pentru unele activitati ale serviciului de salubrizare prin procedura de negociere directa, fara publicarea prealabila a unui anunt de participare, cu invitarea la negociere a SC Salubritate Craiova SRL", se mentioneaza in aceeasi nota justificativa, aprobata miercuri de primarul Antonie Solomon.
Acest anunt a fost facut dupa o intrevedere cu Victor Ponta, privind candidaturile USL pe Bucuresti. "Voi candida la Sectorul 5 la Primarie", a spus Vanghelie.
Am sa anunt Colegiu Director al partidului ca-mi asum aceasta candidatura, urmand ca acest for sa ia decizia finala. Voi face ce imi cere partidul", a afirmat deputatul.
- "Ministrii erau pregatiti pentru varianta ca Victor Ponta sa fie premier si atunci trebuia sa anunt public ca il astept cu Guvernul".
Am mandatul sa va anunt ca in sedinta de luni dimineata a coalitiei de guvernare se va definitiva punctul de vedere al coalitiei, urmand ca, probabil, in sedinta de marti, Guvernul sa vina si sa prezinte punctul de vedere cu care am fost sesizati", a declarat Valentin Iliescu.
Pentru ca sub nicio forma nu doresc sa creez niciun fel de prejudiciu si sa destabilizez majoritatea coalitiei guvernamentale in Senat, va anunt ca, in deplin acord cu legea, imi voi continua activitatea in Senat pe o perioada stipulata clar de lege.
"Pentru ca sub nicio forma nu doresc sa creez niciun fel de prejudiciu si sa destabilizez majoritatea coalitiei guvernamentale in Senat, anunt ca in deplin acord cu legea, imi voi continua activitatea in Senat pe o perioada conferita clar si stipulata clar de lege, raman in continuare alaturi de dumneavoastra", a explicat senatorul PDL.
"Vreau sa va anunt ca nu mai candidez la presedintia Consiliului Judetean Giurgiu. Ma pot bate cu adversarii politici, dar nu cu oamenii din partidul meu.
"Maine (marti, n.r.) anunt Guvernul. Miercuri dimineata avem reuniunea CExN - vor fi reuniuni si la PNL si PC - pentru a fi dezbatuta si, sper, sustinuta aceasta lista a noului Guvern", a spus Ponta, potrivit Mediafax.
Premierul Victor Ponta a revocat-o din functie pe sefa Casei Nationale de Pensii Publice (CNPP), Domnica-Doina Parcalabu, in locul ei in functia de presedinte cu rang de secretar de stat al CNPP fiind numita Ileana Ciutan, informeaza Agerpres.ro citand un anunt al Guvernului.
Joi seara vom face un anunt daca participa la Consiliul European" Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele blocheaza orice actiune parlamentara si guvernamentala si nu accepta sa lase o parte din putere si altora.
Libertatea: ANUNT-BOMBA !
Intr-un anunt de presa al Administratiei prezidentiale de la Bucuresti se arata ca pe 13 august, presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu, il va primi pe domnul Philip Gordon, Asistent pentru Afaceri Europene si Eurasiatice al Secretarului de Stat american, Hillary Clinton.
"Il anunt pe aceasta cale pe presedintele Traian Basescu (...) ca va esua si in tentativa pe care o pune la cale impotriva mea, legata de presupuse amenintari si acte de santaj de care m-as face vinovat in raport cu sacrosanctul presedinte.
Un anunt aparent banal facut de Ion Iliescu ascunde un potential scandal care ameninta PSD in plina campanie electorala, oferind adversarilor partidului munitie pentru a ataca dur gruparea social-democrata.
In aceeasi emisiune, Victor Ponta a facut un anunt cel putin surprinzator, potrivit caruia, la urmatorul congres al social-democratilor, care va avea loc in aprilie, nu se vor face alegeri pentru functia de presedinte al Consiliului National al formatiunii, ocupata in trecut de Nastase.
Un anunt cu efect de bomba atomica, credem noi, este declaratia presedintelui cu referire la decizia de a-si continua cariera politica dupa expirarea mandatului de sef al statului.
Iar acest anunt nu se poate intampla decat imbracat in jiletca unui pretext credibil. Ori SRS si galagia cu care se inconjoara era doar un pretext, nu neaparat si foarte credibil.
Dupa ce s-a profilat cumva rezultatul, desi ar fi multe de discutat aici, in dimineata respectiva am facut un anunt foarte elegant prin care l-am felicitat pentru mandat.
google-analytics.com